czwartek, 20 kwietnia 2017

BAGIETKI Z PASTĄ WARZYWNĄ I SEREM KORYCIŃSKIM

Szybka i smaczna kolacja? Czy bez mięsa też może być pysznie? Ależ tak. Pyszna aromatyczna, pachnąca nutą grzybowa pasta warzywna, do tego świeżutki ser koryciński i plasterek pomidorka. Kto jest chętny? 
Składniki:
1 bagietka
pasta warzywna ROLNIK z nutą grzybów leśnych 
1 pomidor
szczypiorek
2 plastry sera korycińskiego naturalnego AGNIESZKA I MARCIN BIELEC
ulubione zioła na wierzch
Wykonanie:
Bagietkę kroimy w grube plastry. Każdą smarujemy pasta warzywna, układamy na  niej kawałek sera korycińskiego, pól plasterka pomidorka, posypujemy posiekanym szczypiorkiem i ulubionymi ziołami. 

28 komentarzy:

  1. bardzo fajne kanapki! Dla mnie bomba ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Nie znam tej pasty. Brzmi fajnie :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Wygląda smakowicie :) Chętnie bym zjadła :)

    OdpowiedzUsuń
  4. oj nie pogardziłabym taką rewelacyjną kolacyjką :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Posmakowała bym tych kanapeczek ;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Polecam wypróbowac, pasty są przepyszne, pasuja do wszystkiego

      Usuń