czwartek, 30 marca 2017

JAJKA FASZEROWANE PASTA WARZYWNĄ

Jajeczka faszerowane to fajna , szybka do przygotowania przekąska, która sprawdzi się także na świątecznym stole. U mnie dzisiaj w wersji bez dodatku mięsa, ale tak tez może być pysznie. 
Składniki:
6 jajek
1 pomidor
1 zielony ogórek
koperek
4 łyżki pasty warzywnej ROLNIK o smaku grillowanego kurczaka
Wykonanie:
Jajka gotujemy na twardo. Na każdym jajku robimy nacięcie tak aby wyciąć trójkąt. W to nacięcie za pomocą szprycy cukierniczej nakładamy pastę warzywną, układamy pól plasterka pomidorka, plasterek ogórka, oraz gałązkę koperku.

29 komentarzy:

  1. uwielbiam jajka faszerowane:)

    OdpowiedzUsuń
  2. Lubię jajka w każdej postaci :-)

    OdpowiedzUsuń
  3. Pysznie wyglądają z ta pastą :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Pyszne są takie jajka faszerowane. Bardzo lubię :-)

    OdpowiedzUsuń
  5. Grunt to dobry pomysł a wychodzi ładnie podane danie. Podoba mi się :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Kurcze..nie widziałam jeszcze nigdzie takiej pasty :)

    OdpowiedzUsuń
  7. super wyglądają :P pięknie :D

    OdpowiedzUsuń
  8. będą idealną ozdobą świątecznego stołu :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Ale swietny pomysl Koniecznie wyprobuje Dzieki za inspiracje Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  10. Taka pasta musi nadać fantastycznego smaku :)

    OdpowiedzUsuń