Składniki:
1 ser camembert
3 łyżki miodu
Wykonanie:
Camembert grillujemy z obu stron na patelni grillowej, aż będzie miękki w środku. Na patelni krystalizujemy miód, dodajemy orzechy, mieszamy, jeszcze ciepłym polewamy po serze. Podajemy z winogronami i lampką wina Monte Santi- jest to jedno z nowych win, które zachwyca smakiem i aromatem ,a najprostszy deser zamienia w kulinarna rozkosz.
Przepis bierze udział w konkursie LAYMAN OD KUCHNI – BITWA NA PRZEPISY
http://www.layman.pl/bitwa-na-przepisy
Przepis bierze udział w konkursie LAYMAN OD KUCHNI – BITWA NA PRZEPISY
http://www.layman.pl/bitwa-na-przepisy
pychota :) narobiłaś mi smaka, ale póki co mam zakaz jedzenia wszelkich pleśniaków :(
OdpowiedzUsuńTo szkoda ;( ja bardzo lubię
UsuńPrzepyszne! :-)
OdpowiedzUsuńDziękuję
UsuńUwielbiam jego smak :-)
OdpowiedzUsuńJa też ;)
UsuńPychota. :)
OdpowiedzUsuńDzięki
UsuńZ chęcią przygotuję :)
OdpowiedzUsuńPolecam, bo naprawdę pyszne
UsuńWygląda mega apetycznie :)
OdpowiedzUsuńI taki też jest
UsuńPyszny <3 Grillowany camembert uwielbiam jako przekąskę. Połączenie bardzo ciekawe :)
OdpowiedzUsuńJa tez go często sobie robię, w różnych postaciach i smakach
UsuńPycha ;)... i z winkiem ;)
OdpowiedzUsuńWinko obowiązkowo
UsuńProsta i szybka przekąska. Fajna na domówkę.
OdpowiedzUsuńNiezastapiona
Usuń