Składniki:
kubek śmietany kremówki 330 ml
5 łyżek serka mascarpone
cukier puder- ok 2 łyżek
wiórki czekoladowe ze sklepu CUKIETERIA
rureczki czekoladowe ze sklepu CUKIETERIA
korpusiki czekoladowe- u mnie serca ze sklepu CUKIETERIA
Wykonanie:
Kremówkę ubijamy na sztywno z dodatkiem cukru pudru, dodajemy mascarpone miksujemy. Do korpusików wykładamy masę śmietanowo serową. dekorujemy czekoladowymi wiórkami, rurkami oraz listkami mięty lub melisy.
Cudowny deser na sobotę i pięknie podany :)
OdpowiedzUsuńProsty i jaki smaczny deserek! :)))
OdpowiedzUsuńpROSTE CZASEM NAJSMACZNIEJSZE
UsuńDeser "Francja-elegancja";)
OdpowiedzUsuń;)
Usuńpyszny deser:)
OdpowiedzUsuńA robi się go błyskawicznie
UsuńOjejjjj ale mi narobiłaś ochoty na taki deserek :-)
OdpowiedzUsuńProsty i szybki, rób koniecznie
UsuńPrzeurocze te serduszkowe formy :D
OdpowiedzUsuńPiękne mini deserki :)
OdpowiedzUsuńDziękuję
UsuńFajny deserek i smakowicie wygląda :)
OdpowiedzUsuńDziekuję Danusiu
UsuńWspaniały deser
OdpowiedzUsuńOj tak, jest bardzo smaczny
UsuńDeser, po którym zrobi się błogo. Pysznie, pęknie jak z cukierni. Chętnie zjadłabym takie serduszko :)
OdpowiedzUsuńBłogo jest i słodziutko ;)
UsuńWygląda niesamowicie! :)
OdpowiedzUsuńpozdrawiam, mikrouszkodzenia.blogspot.com
Dzięki
Usuńbajeczny deserek
OdpowiedzUsuńDzięki
UsuńWygląda cudnie :)
OdpowiedzUsuń;)
UsuńŚliczności, pyszności :)
OdpowiedzUsuńBez dwóch zdań
Usuńpychotka ! <3
OdpowiedzUsuń;)
Usuń