Składniki:
1 filet z pstrąga łososiowego
sól,pieprz, słodka papryka, ostra papryka
suszone: czosnek , bazylia i pomidory- susz
Olej rzepakowy z Wielkopolski Semco
Wykonanie:
Filet nacieramy solą, pieprzem, paprykami oraz bazylią, czosnkiem i pomidorami- suszem.
Układamy na papierze do pieczenia. Pieczemy ok 20 minut w 170 st. Podajemy z sosem
śmietanowo czosnkowym.
pieczona rybka, świetnie doprawiona, do tego lekka sałatka i pyszny obiad gotowy!
OdpowiedzUsuńaż mi zapachniało... uwielbiam!
OdpowiedzUsuńJa też
UsuńBardzo smacznie wygląda .
OdpowiedzUsuńDziękuję :)
UsuńZdecydowanie ulubiona ryba (no, może jeszcze pstrąg)
OdpowiedzUsuńA pieczonej dawno nie robiłam :)-wyśmienicie
Nic straconego, nadrabiaj koniecznie
UsuńObiad przepyszny :)
OdpowiedzUsuńBardzo lubię taką rybkę. Nie potrzeba nic więcej :-)
OdpowiedzUsuńU mnie dość często gości na stole
UsuńAle nam ochoty teraz narobiłaś wieczorem :D
OdpowiedzUsuńWspaniała rybka:)
OdpowiedzUsuńDziekuje
Usuńmniaam :)
OdpowiedzUsuńwspólna obs ? zacznij i daj znac http://paperlifex33.blogspot.com/
ok ;)
UsuńWspaniała rybka na piątek :)
OdpowiedzUsuń;)
UsuńRybka wygląda ciekawie . pewnie smakuje wybornie .
OdpowiedzUsuńOj tak, polecam
UsuńPiękny kawałek rybki. Aż chce się jeść.
OdpowiedzUsuńsmakowita rybka :)
OdpowiedzUsuńDziękuję
Usuńmoże być- troszke ości w filecie przeszkadza w jedzeniu , a pozatym ok.
OdpowiedzUsuńbrtm781cb
OdpowiedzUsuńgolden goose outlet
golden goose outlet
golden goose outlet
golden goose outlet
golden goose outlet
golden goose outlet
golden goose outlet
golden goose outlet
golden goose outlet
golden goose outlet