Składniki:
1 filet z pstrąga łososiowego
sól,pieprz, słodka papryka, ostra papryka
suszone: czosnek , bazylia i pomidory- susz
Olej rzepakowy z Wielkopolski Semco
Wykonanie:
Filet nacieramy solą, pieprzem, paprykami oraz bazylią, czosnkiem i pomidorami- suszem.
Układamy na papierze do pieczenia. Pieczemy ok 20 minut w 170 st. Podajemy z sosem
śmietanowo czosnkowym.
pieczona rybka, świetnie doprawiona, do tego lekka sałatka i pyszny obiad gotowy!
OdpowiedzUsuńaż mi zapachniało... uwielbiam!
OdpowiedzUsuńJa też
UsuńBardzo smacznie wygląda .
OdpowiedzUsuńDziękuję :)
UsuńZdecydowanie ulubiona ryba (no, może jeszcze pstrąg)
OdpowiedzUsuńA pieczonej dawno nie robiłam :)-wyśmienicie
Nic straconego, nadrabiaj koniecznie
UsuńObiad przepyszny :)
OdpowiedzUsuńBardzo lubię taką rybkę. Nie potrzeba nic więcej :-)
OdpowiedzUsuńU mnie dość często gości na stole
UsuńAle nam ochoty teraz narobiłaś wieczorem :D
OdpowiedzUsuńWspaniała rybka:)
OdpowiedzUsuńDziekuje
Usuńmniaam :)
OdpowiedzUsuńwspólna obs ? zacznij i daj znac http://paperlifex33.blogspot.com/
ok ;)
UsuńWspaniała rybka na piątek :)
OdpowiedzUsuń;)
UsuńRybka wygląda ciekawie . pewnie smakuje wybornie .
OdpowiedzUsuńOj tak, polecam
UsuńPiękny kawałek rybki. Aż chce się jeść.
OdpowiedzUsuńsmakowita rybka :)
OdpowiedzUsuńDziękuję
Usuńmoże być- troszke ości w filecie przeszkadza w jedzeniu , a pozatym ok.
OdpowiedzUsuń