Zawsze smacznie...
1/2 kg batatów sól tymianek Wykonanie:
Bataty kroimy jak na frytki. Posypujemy solą i tymiankiem, układamy na blasze do pieczenie,
zapiekamy do miękkości. Bataty są słodkie,stanowią ciekawy dodatek do wielu dań.
też niedawno kupiłam i upiekłam:) smakują trochę jak marchewka, w sam raz do pieczonego kurczaka albo do podjadania z sosem, jak frytki:)
Ja je lubię nawet jako samodzielne danie
To coś dla mnie! Uwielbiam!!!!
Przyznaję się , nie próbowałam, a chętnie to zrobię:) Wyglądają wspaniale !!!
Spróbuj, spróbuj...koniecznie
Ja bardzo lubię, ale bardziej smakują mi frytki z dyni. Polecam ;-)
Oooo. to dla mnie nowośc, bedę musiała spróbować
Spróbuj jak będzie sezon na dynię najlepiej hokkaido (nie trzeba obierać). Będą Tobie i dzieciom smakować, mój młody mówi na nie dyniaczki.
Wygląda smacznie :)
Dzięki
Smacznie wyglądają i smakują :)
Oj tak ...;)
też muszę takie zrobić:)
Napewno nie pożałujesz
Nie jadłem batatów, choć bardzo mnie kuszą :)
Polecam! mojej rodzinie bardzo posmakowały
Super ! Nic więcej nie trzeba.
Bardzo je lubię. Są pyszne :-)
Mi też bardzo smakują
Też bardzo lubimy pieczone bataty :) Mają w sobie coś z ziemniaka, dyni i marchewki :P
I ja je za to własnie lubię, za ten smak
Bardzo lubię bataty :) Są pyszne :)
Bataty uwielbiam !
;)
Uwielbiam ich słodki smak w połączeniu z przyprawami, u mnie też gościły całkiem niedawno, pycha :)
Ja na jutro też coś chyba z nimi będę myslała :)
Przepysznie wyglądają :) Zapraszam do mnie na rozdanie http://polkagotujeisiemaluje.blogspot.com/
Juz lecę :)
Mmm jak to pysznie wygląda i na pewno tak też smakuje :)Zapraszam na mojego bloga do wzięcia udziału w konkursie Wielkanocnym i życzę miłego dnia:)
A ja zycze miłego wieczoru, na konkurs już biegnę
Muszę wypróbować:)
Dziekuje, napewno Ci posmakują
Nigdy nie jadłam, ale muszę wreszcie wypróbować.
Koniecznie
Raz zrobiłam podobnie jak Ty, ale nie przypadły mi do gustu. Może za jakiś czas zrobię drugie podejście.
Do trzech razy sztuka...
Nie jadłam , ale kiedyś spróbuję :)
Danusiu, koniecznie- nie wiesz co tracisz
szczerze się przyznam, że nigdy nie jadłam batatów, ale z chęcią bym je spróbowała :)
Nadrabiaj, nadrabiaj
Jako dodatek do mięs ziemniaków . Polecam :)
Ja tez polecam :0
Z tymiankiem jeszcze nie próbowałam batatem. Pora na nowe doznania :D Bardzo ładnie wyglądają :)
Sprobuj, naprawdę pyszne
też niedawno kupiłam i upiekłam:) smakują trochę jak marchewka, w sam raz do pieczonego kurczaka albo do podjadania z sosem, jak frytki:)
OdpowiedzUsuńJa je lubię nawet jako samodzielne danie
UsuńTo coś dla mnie! Uwielbiam!!!!
OdpowiedzUsuńPrzyznaję się , nie próbowałam, a chętnie to zrobię:) Wyglądają wspaniale !!!
OdpowiedzUsuńSpróbuj, spróbuj...koniecznie
UsuńJa bardzo lubię, ale bardziej smakują mi frytki z dyni. Polecam ;-)
OdpowiedzUsuńOooo. to dla mnie nowośc, bedę musiała spróbować
UsuńSpróbuj jak będzie sezon na dynię najlepiej hokkaido (nie trzeba obierać). Będą Tobie i dzieciom smakować, mój młody mówi na nie dyniaczki.
UsuńWygląda smacznie :)
OdpowiedzUsuńDzięki
UsuńSmacznie wyglądają i smakują :)
OdpowiedzUsuńOj tak ...;)
Usuńteż muszę takie zrobić:)
OdpowiedzUsuńNapewno nie pożałujesz
UsuńNie jadłem batatów, choć bardzo mnie kuszą :)
OdpowiedzUsuńPolecam! mojej rodzinie bardzo posmakowały
UsuńSuper ! Nic więcej nie trzeba.
OdpowiedzUsuńBardzo je lubię. Są pyszne :-)
OdpowiedzUsuńMi też bardzo smakują
UsuńTeż bardzo lubimy pieczone bataty :) Mają w sobie coś z ziemniaka, dyni i marchewki :P
OdpowiedzUsuńI ja je za to własnie lubię, za ten smak
UsuńBardzo lubię bataty :) Są pyszne :)
OdpowiedzUsuńBataty uwielbiam !
OdpowiedzUsuń;)
UsuńUwielbiam ich słodki smak w połączeniu z przyprawami, u mnie też gościły całkiem niedawno, pycha :)
OdpowiedzUsuńJa na jutro też coś chyba z nimi będę myslała :)
UsuńPrzepysznie wyglądają :) Zapraszam do mnie na rozdanie http://polkagotujeisiemaluje.blogspot.com/
OdpowiedzUsuńJuz lecę :)
UsuńMmm jak to pysznie wygląda i na pewno tak też smakuje :)
OdpowiedzUsuńZapraszam na mojego bloga do wzięcia udziału w konkursie Wielkanocnym i życzę miłego dnia:)
A ja zycze miłego wieczoru, na konkurs już biegnę
UsuńMuszę wypróbować:)
OdpowiedzUsuńDziekuje, napewno Ci posmakują
UsuńNigdy nie jadłam, ale muszę wreszcie wypróbować.
OdpowiedzUsuńKoniecznie
UsuńRaz zrobiłam podobnie jak Ty, ale nie przypadły mi do gustu. Może za jakiś czas zrobię drugie podejście.
OdpowiedzUsuńDo trzech razy sztuka...
UsuńNie jadłam , ale kiedyś spróbuję :)
OdpowiedzUsuńDanusiu, koniecznie- nie wiesz co tracisz
Usuńszczerze się przyznam, że nigdy nie jadłam batatów, ale z chęcią bym je spróbowała :)
OdpowiedzUsuńNadrabiaj, nadrabiaj
UsuńJako dodatek do mięs ziemniaków . Polecam :)
OdpowiedzUsuńJa tez polecam :0
UsuńZ tymiankiem jeszcze nie próbowałam batatem. Pora na nowe doznania :D Bardzo ładnie wyglądają :)
OdpowiedzUsuńSprobuj, naprawdę pyszne
Usuń