Składniki:
60 dag piersi z kurczaka
zioła prowansalskie Kamis
pieprz biały mielony Kamis
sól morska Kamis
opakowanie mieszanki bukiet 9 warzyw Iglotex
Wykonanie:
Piersi kurczaka rozcinamy wzdłuż na pół, lekko rozbijamy oprószamy ziołami prowansalskimi i białym pieprzem. Wykładamy do tacki naczynia do gotowania na parze. Na drugi poziom wykładamy warzywa które oprószamy solą i białym pieprzem. Ustawiamy parowar na 15 minut. Po tym czasie cieszymy sie aromatycznym obiadkiem. Podajemy z ziemniaczkami.
Super zestaw warzyw , w zasięgu ręki w jednej torebce wszystko co lubię ja i moja rodzina! zapraszam na profil Iglotexu:
Smacznie i apetycznie wygląda
OdpowiedzUsuńi jak kolorowo :) super
OdpowiedzUsuńbardzo zdrowe jedzonko :)
OdpowiedzUsuń